+420 577 127 111

Naše kávy

VICTORIA ESPRESSO SMĚS

VICTORIA ESPRESSO SMĚS

  • Země:Brazílie - El Salvador
  • Nadmořská výška:980/1250 m n. m.
  • Farma:Mariano/La Providencia
  • Farmář:Manoel B. Junqueira/Fernando Alfaro
  • Metoda zpracování:Natural/Honey
  • Odrůda:Catuai, Mundo Novo, Bourbon, Tupi / Caturra
  • Receptura:espresso: 19g / 40g / 29s
  • Vhodné pro přípravu:
  • espresso  cappuccinoKoupit

VICTORIA ESPRESSO SMĚS
55% Brazílie Fazenda Mariano
45% El Salvador La Providencia

Směs ze dvou čerstvých výběrových káv z aktuálních sklizní.

Vznikla na základě testování našeho pražiče a našich degustátorů.

Byla vybrána tak, aby vynikala v espressu a byla perfektní pro přípravu cappucina.

KEŇA KAINAMUI AA

KEŇA KAINAMUI AA

  • Země:Keňa
  • Nadmořská výška:1760 m n.m
  • Oblast:Mt. Kenya
  • Kooperace:Kainamui
  • Metoda zpracování:promytá/washed
  • Odrůda:SL28 a SL32
  • Receptura:espresso: 20g / 40g / 29s
    filtr V 60: 19g / 250ml / 3min
  • Vhodné pro přípravu:
  • Filtrovaná káva EspressoKOUPIT

KEŇA KAINAMUI AA
Keňa / Oblast: Mt. Kenya

Chuť i vůně kávy je intenzivní, s jasně ovocnou nótou.

V chuti objevíte zralý červený rybíz, višně a v závěru sladký citrón.

Acidita kávy je sladká, tělo vyvážené.

KOLUMBIE LUIS EDUARDO RAMIREZ

KOLUMBIE LUIS EDUARDO RAMIREZ

  • Země:Kolumbie
  • Nadmořská výška:1750 m n.m
  • Oblast:Quindío
  • Farma:Buenos Aires
  • Farmář:Luiz Eduardo Ramirez
  • Metoda zpracování:promytá / washed
  • Odrůda:Castillo
  • Receptura:espresso: 9 g / 20 ml / 28-32 s
    filtr V 60: 19 g / 250 ml / 3 min
  • Vhodné pro přípravu:
  • Filtrovaná káva EspressoKOUPIT

KOLUMBIE LUIS EDUARDO RAMIREZ
Kolumbie / Oblast: Quindío

Ve vůni objevíte ušlechtilou čokoládu a rozemletý lískový oříšek.

V chuti dominuje svěží citron a čerstvá limeta.

Acidita kávy je jiskřivá, tělo bohaté.

RWANDA KOAKAKA

RWANDA KOAKAKA

  • Země:Rwanda
  • Nadmořská výška:1850 m n.m.
  • Oblast:Nyamagabe
  • Kooperace:Koakaka
  • Metoda zpracování:promytá-washed
  • Odrůda:Bourbon
  • Nákup:Direct Trade
  • Receptura:espresso: 20g / 40g / 29s
    filtr V 60: 17g / 250ml / 3min
  • Vhodné pro přípravu:
  • coffee icon  coffee iconFiltrovaná kávaKoupit

RWANDA KOAKAKA
Rwanda / Oblast: Nyamagabe

Ve vůni a chuti dominuje ušlechtilá čokoláda s tóny sladké marmelády z červeného ovoce.

Káva má delikátně sladkou aciditu a plné tělo.

KOSTARIKA SANTA TEREZA

KOSTARIKA SANTA TEREZA

  • Země:Kostarika
  • Nadmořská výška:Nadmořská výška: 1800 m n. m.
  • Oblast:Santa Maria de Dota
  • Farma:Finca Toňo
  • Farmář:Mr. Roger Urena
  • Metoda zpracování:White Honey
  • Odrůda:Red Catuai
  • Receptura:espresso: 18g / 38g / 28s
    filtr V 60: 19g / 250ml / 3min
  • Vhodné pro přípravu:
  • Filtrovaná káva EspressoKOUPIT

KOSTARIKA SANTA TEREZA
Kostarika / Oblast: Santa Maria de Dota

Vůně po mléčné čokoládě a lískooříškovém griliáši.

V chuti objevíte sladkost zrnek, sušené datle a fíky.

Káva má delikátní aciditu a sametové tělo.

Kdo stojí za Ikona coffee